ALEXANDRU ROMAN

CT. AL. ROMAN ALEȘD

ALEXANDRU ROMAN

CT. AL. ROMAN ALEȘD

Opțiuni cu privire la înscrierea în clasa pregătitoare

Alternativa Step by Step își propune demersuri educaționale, alături de familie și comunitate, având ca ideal pregătirea viitorului școlar pentru o societate aflată în continuă mișcare și transformare.

Planul de școlarizare propus pentru ciclul primar în anul școlar 2022-2023 prevede:
– doua clase pregatitoare alternativa educaţională Step-by-Step – 22 de locuri fiecare, total 44 de locuri;

Completarea şi validarea cererilor tip de înscriere în învăţământul primar – prima etapă – se desfăşoară în perioada 11 aprilie – 10 mai la sediul unităţii, în următorul interval orar:
Luni – joi 8:00 – 18:00
Vineri 08:00 – 17:00

Cererea este completată de către părinţi/tutori legali instituiţi/reprezentanţi legali. Aceasta poate fi completată şi online dar trebuie validată obligatoriu la unitatea de învăţământ la care se solicită înscrierea.

În vederea evitării aglomeraţiei, există posibilitatea de programare telefonică a părinţilor/tutorilor legali instituiţi/reprezentanţilor legali pentru completarea şi/sau validarea cererilor tip de înscriere la numărul de telefon 0259/342332.

Ordinea în care părinţii se programează telefonic pentru completarea şi/sau validarea cererilor tip de înscriere sau în care se prezintă pentru completarea şi/sau validarea cererilor tip de înscriere nu presupune crearea unei liste de preînscriere şi/sau acordarea unei priorităţi la înscriere.

Atenție! Aplicația informatică nu permite inscrierea la mai multe unitati de învățământ!!!

Telefon: 0259342332
Strada Ciocârliei 4, Aleșd 415100
E-mail: liceualesd@yahoo.com
Misiunea

Pregătim şi oferim tuturor elevilor posibilitatea să experimenteze o călătorie educaţională de neegalat, pentru o lume în schimbare, formându-le capacităţi, deprinderi şi competenţe în a deţine şi a utiliza informaţia, care să le permită să-şi găsească locul cuvenit şi apţi pentru a fi "îmbrăţişaţi" ulterior de societate